Failure to launch clean install of v1.1.6 on Manjaro

This is a link to my support ticket on Github

These are the changes to my inxi since February:

System:
  Host: zen-butterfly Kernel: 5.5.15-1-MANJARO x86_64 bits: 64 
  Desktop: Xfce 4.14.2 Distro: Manjaro Linux 
Machine:
  Type: Laptop System: LENOVO product: 81FB v: Lenovo ideapad 330S-15ARR 
  serial: <root required> 
  Mobo: LENOVO model: LNVNB161216 v: SDK0J40700WIN serial: <root required> 
  UEFI: LENOVO v: 7WCN30WW date: 11/08/2018 
Battery:
  ID-1: BAT1 charge: 29.9 Wh condition: 29.9/30.0 Wh (100%) 
CPU:
  Topology: Quad Core model: AMD Ryzen 5 2500U with Radeon Vega Mobile Gfx 
  bits: 64 type: MT MCP L2 cache: 2048 KiB 
  Speed: 2345 MHz min/max: 1600/2000 MHz Core speeds (MHz): 1: 1957 2: 2208 
  3: 1460 4: 1436 5: 1451 6: 1435 7: 1501 8: 1504 
Graphics:
  Device-1: AMD Raven Ridge [Radeon Vega Series / Radeon Vega Mobile Series] 
  driver: amdgpu v: kernel 
  Display: x11 server: X.Org 1.20.8 driver: amdgpu,ati unloaded: modesetting 
  resolution: 1920x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: AMD RAVEN (DRM 3.36.0 5.5.15-1-MANJARO LLVM 9.0.1) 
  v: 4.6 Mesa 20.0.4 
Audio:
  Device-1: AMD Raven/Raven2/Fenghuang HDMI/DP Audio driver: snd_hda_intel 
  Device-2: AMD Raven/Raven2/FireFlight/Renoir Audio Processor driver: N/A 
  Device-3: AMD Family 17h HD Audio driver: snd_hda_intel 
  Sound Server: ALSA v: k5.5.15-1-MANJARO 
Network:
  Device-1: Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter 
  driver: ath10k_pci 
  IF: wlp1s0 state: up mac: 10:63:c8:53:1b:dd 
  Device-2: Qualcomm Atheros type: USB driver: btusb 
Drives:
  Local Storage: total: 238.47 GiB used: 82.40 GiB (34.6%) 
  ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: SK Hynix model: HFS256GD9TNG-62A0A 
  size: 238.47 GiB 
Partition:
  ID-1: / size: 233.43 GiB used: 82.40 GiB (35.3%) fs: ext4 dev: /dev/dm-0 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 52.5 C mobo: N/A gpu: amdgpu temp: 52 C 
  Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:
  Processes: 259 Uptime: 5d 2h 47m Memory: 6.75 GiB used: 5.22 GiB (77.3%) 
  Shell: bash inxi: 3.0.37 

Can anyone in the community help?