Bogaudio is crashing VCV Rack

I’m using VCV Rack v1.1.6 on Windows 10. I had a patch that was working well, but I’m trying to plug the V/Oct cable from MIDI-CV to something else and it crashes.

It’s set to use Windows MIDI with Arturia Microfreak.

I also tried to just delete the module. That also crashes VCV Rack. I am able remove the gate plug though.

Here is the output from the log

[1.990 info src/main.cpp:189] Starting engine
[1.990 info src/main.cpp:201] Running window
[16.463 info src/patch.cpp:86] Saving patch C:\Users\TOMSMI~1\DOCUME~1/Rack/autosave-v1.vcv
[16.470 info src/settings.cpp:189] Saving settings C:\Users\TOMSMI~1\DOCUME~1/Rack/settings-v1.json
[31.467 info src/patch.cpp:86] Saving patch C:\Users\TOMSMI~1\DOCUME~1/Rack/autosave-v1.vcv
[31.474 info src/settings.cpp:189] Saving settings C:\Users\TOMSMI~1\DOCUME~1/Rack/settings-v1.json
[35.878 fatal src/main.cpp:45] Fatal signal 22. Stack trace:
14: ZN4rack10appDestroyEv 0x456435
13: raise 0x8cb6ac70
12: abort 0x8cb6f270
11: ZN8bogaudio3dsp15CICInterpolatorC2Eii 0x4e0206c
10: ZN8bogaudio3dsp15CICInterpolatorC2Eii 0x4e0206c
9: ZN8bogaudio5Stack14processChannelERKN4rack6engine6Module11ProcessArgsEi 0x4dd18f4
8: ZN8bogaudio8BGModule7processERKN4rack6engine6Module11ProcessArgsE 0x4debab2
7: ZN4rack6engine6Module6configEiiii 0x49d774
6: ZN4rack6engine12EngineWorker3runEv 0x49ecde
5: atomic_flag_test_and_set_explicit 0x6fd39a40
4: pthread_create_wrapper 0x64944a10
3: beginthreadex 0x8cb7afc0
2: endthreadex 0x8cb7b110
1: BaseThreadInitThunk 0x8ceb7960
0: RtlUserThreadStart 0x8dc4a240